Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

П`ятниця, 19.04.2024, 15:20

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2015 » Квітень » 24 » Книга – друг і порадник
18:55
Книга – друг і порадник

Хто з нас не любить книжок? Дійсно, важко уявити таку людину. Найважливіше призначення книги – зберігати знання, накопичені віками, і передати їх наступним поколінням. Завдяки цьому став можливий стрімкий прогрес людства в останні століття в галузі науки. Більшість відкриттів робиться на основі раніше накопиченої й систематизованої інформації з усіх куточків світу.

Знання, що ми отримуємо їх із книг, дозволяють нам рухатися вперед, не витрачаючи час на відкриття того, що вже комусь відомо. Книзі ми завдячуємо тим, що й сьогодні можемо насолоджуватися шедеврами давньої літератури.

Особливу любов до книги прививають вчителі Теребовлянської ЗОШ I-IIIст. №2. Вже стало доброю традицією школи кожного року проводити тиждень книги.

З 20 по 24 квітня 2015 бібліотекар школи Вітвіцька Л. П. організувала Свято Книги і цього року.

Тиждень розпочався «Виставковим понеділком». У вестибюлі школи учнів зустріла імпровізована виставка малюнків під назвою «Мій улюблений герой». Проведено конкурс «Моя закладка найкраща».

«Інформаційний вівторок» зібрав школярів на чергову загальношкільну лінійку. В бібліотеці оформили виставку «Книга моєї оселі». Учні 4-а класу (класний керівник Андрусишин Л.І.) підготували театралізоване дійство «Країна книжкова» для учнів 1-4 класів.

Учні та вчителі з нетерпінням чекали на зустріч із письменницею Наталією Пасічник. Для нас ця зустріч дуже приємна, адже Наталя закінчила нашу школу. Презентація була незвичною. Люба Павлівна Вітвіцька підготувала разом з учнями інсценізацію двох розділів книги «Терезка з Медової печери». А після цього діти змогли поспілкуватись з автором.

Ми дуже радіємо успіхам Пасічник Н. творчим та професійним.

«Казковий четвер». З ініціативи голови учкому школи Понятишин А. вперше проведено фестиваль «Казка на новий лад». Учні 5-7 класів стали справжніми акторами. Перемогли всі, розходитись ніхто не хотів.

«Чарівна п’ятниця». Вона дійсно стала такою для учнів перших класів, їх урочисто посвятили в читачі. Люба Павлівна кожному учневі подарувала книжечку, а також вручила пам`ятку читача. У цей день виступали учні 4-б класу (класний керівник Цимбалюк О.Р.) і дарували першокласникам театралізоване дійство «Книга – вірний друг». Також у бібліотеці на всіх читачів чекали сюрпризи.


Текст статті підготувала заступник директора школи з виховної роботи
Кривокульська Мирослава Василівна


Клікніть по будь-якій фотографії, щоб переглянути усю фотогалерею

ФОТОГАЛЕРЕЯ


Переглядів: 833 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz