Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

Четвер, 28.03.2024, 20:26

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2011 » Березень » 13 » Районний семінар "Проектування розвитку та психолого-педагогічний супровід обдарованої особистості"
12:28
Районний семінар "Проектування розвитку та психолого-педагогічний супровід обдарованої особистості"

25 лютого 2011 року в Теребовлянській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся семінар заступників директорів шкіл району та практичних психологів на тему "Проектування розвитку та психолого-педагогічний супровід обдарованої особистості"

Відкрив теоретичну частину семінару директор школи М. В. Пасіка, який розповів про шкільні традиції, одразу ж наголосивши на тому, що всяка школа славна не кількістю, а славою своїх учнів.

Детально висвітлила діяльність закладів освіти та районного методкабінету щодо пошуку, підтримки та організації роботи з обдарованими дітьми завідувач методкабінету відділу освіти Теребовлянської РДА Людмила Олександрівна Сурмай.
Яскраво презентувала досвід організації та проведення роботи з обдарованими дітьми у школі заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Романівна Макарик.
На практичній частині семінару десятикласниця Ольга Турчак та одинадцятикласниця Вікторія Трач презентували поетичну зустріч "Сліди творчості".
Заворожила присутніх своїм виступом і талановита одинадцятикласниця Тетяна Бомок, яка розкрила свою індивідуальність у моновиставі "Свою любов пронесу крізь віки".

Символом вірності і шляхетності став тренінг "Педагог і обдарована особистість", який було проведено у формі "круглого столу" під керівництвом психолога школи Наталії Богданівни Смільської.

Тут вчителі мали змогу взяти участь у розмові, відверто висловити свої думки, відстояти свої погляди та переконання.

У коридорах школи всі присутні милувалися учнівськими, учительськими та родинними роботами, серед яких заворожували прекрасні вишивки, родинні виставки, розмаїття матеріалів експедиції "Моя земля - земля моїх батьків" і багато інших робіт талановитих учнів та їх наставників.
Переглянути більше фотографій семінару можна тут...
Переглядів: 2084 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz