Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

Вівторок, 16.04.2024, 09:02

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2017 » Січень » 24 » День Соборності України в школі...
15:49
День Соборності України в школі...

22 січня 2017 року наша держава відзначає День Соборності України. З цієї нагоди в актовій залі нашої школи було проведено виховний захід «Возз’єднались в ті далекі роки наші предки на віки», в якому взяли участь учні 5-7 класів.

Підготували та провели цей виховний захід бібліотекар шкільного відділу теребовлянської системи публічно-шкільних бібліотек Вітвіцька Л. П., педагог-організатор Щесняк О. І. разом з членами патріотичного клубу «Юні миротворці».

Учитель історії Денісова Л. П. розповіла присутнім про події, які засвідчують тривалий і непростий шлях України до незалежності.

Цікаві і хвилюючі розповіді про історію України ефектно доповнювали презентація «Соборність України», перегляд фільму «День в історії. День Соборності України».

Учениці п’ятого класу Сип’як Марія та Бойко Анастасія декламували проникливу поезію, серед якої особливого звучання набули рядки В. Сосюри: «Любіть Україну як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води…».

У цей день ми вкотре заявляємо про єдність і Соборність України, бо ціну єднання ми зрозуміли по-справжньому нині, коли українські військові своїм життям виборюють державну незалежність, захищають і відстоюють територіальну цілісність Вітчизни. Історичні паралелі… Століття і роки… Одвічна боротьба українського народу за Свободу, за Волю, за Соборність.

Продовжилося свято наступного дня загальношкільною лінійкою «Україна –Соборна Держава!» зі звучання гімну України та розгорнення десятиметрового державного прапора.

ЗДВР Кривокульська М. В. разом із директором школи Макарик С. Р. відзначили грамотами дітей, які брали активну участь у житті школи, кращих спортсменів, призерів міського конкурсу «Загартовані сміхом» та учасників різдвяної феєрії-конкурсу колядок.

Прем’єр-міністр школи Роговська Ірина привітала присутніх із Днем Соборності.

На завершення вчитель історії Денісова Л. П. зазначила, що:

цілісність України, скріплена кров’ю борців, навіки лишатиметься непорушною, що соборність – це символ порозуміння між людьми, символ надії і віри у майбутнє. Єднайтесь, Львів, Донецьк і Крим! Єднайсь, Луганськ, Тернопіль з ним! Єднайся, рідна Україно! Бо ми одна сім’я – РОДИНА!


Текст статті підготувала педагог-організатор школи Щесняк Оксана Іванівна.


Клікніть по будь-якій фотографії, щоб переглянути усю фотогалерею

ФОТОГАЛЕРЕЯ


Переглядів: 830 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz