Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

П`ятниця, 29.03.2024, 08:15

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2013 » Лютий » 15 » Климчук Анна Юріївна – Учитель року-2013
18:12
Климчук Анна Юріївна – Учитель року-2013

Учитель… Учениця… Учити…
Як багато спільного у цих словах! А якщо вони означають не тільки відомі поняття, а стосуються членів родини? Хіба не буває учительських династій, де з дитинства діти хочуть бути такими, як тато, бути такими, як мама?

Знайомтесь! Вона корінна жителька княжого міста! Народилася у сім’ї, де тато – талановитий педагог і наставник Туманов Юрій Іванович – навчав доброти, ніжності, був прикладом для неї і її однокласників, бо викладав у їхній школі математику. І він допоміг їй обрати правильну дорогу в житті.

Вона – Климчук Анна Юріївна – випускниця Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Її знали як сумлінну, виховану, розумну дівчинку. І ось вона знову на порозі цієї ж школи! Але вже не учениця, а молодий спеціаліст, учитель фізики.

Знання, отримані в Тернопільському педагогічному університеті імені В. Гнатюка, постійна самопідготовка допомогли молодому педагогові у повсякденній роботі з учнями. Діти завжди хочуть бачити біля себе молодого, енергійного педагога. Анна Юріївна з перших днів роботи у школі була оточена дітьми, бо віддавала їм своє серце. З нею цікаво спілкуватися, бо вона цікавий співрозмовник!

Завдяки її напруженій праці у Теребовлянській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 щорічно проводиться конкурс з фізики «Левеня», І етап Всеукраїнської олімпіади з фізики та астрономії, для одинадцятикласників – захоплюючі «подорожі» нічним небом.

Учні Климчук А. Ю. – призери ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики та астрономії. Учитель – керівник районного методоб’єднання вчителів фізики, яке проводиться на базі Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

У січні 2013 року Климчук А. Ю. брала участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013» в номінації «Фізика».

Плідна праця впродовж не одного року допомогла їй вибороти І місце і захищати честь Теребовлянського району на обласному конкурсі «Учитель року-2013». Там вона потрапила в п’ятірку найталановитіших учителів та стала переможцем і має честь взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2013» в номінації «Фізика».


Колектив Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 пишається своєю колегою, безмежно радий її творчим успіхам і бажає Анні Юріївні творчих злетів, наснаги, здійснення всіх задумів і мрій!


С. Макарик,
директор Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

Переглядів: 1267 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 5.0/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz