Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

П`ятниця, 29.03.2024, 15:53

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Місячник бібліотек... продовжується...
16:36
Місячник бібліотек... продовжується...

… А у нас продовжується Всеукраїнський місячник «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини».

У творчому проекті «Мені є що сказати» свою роботу у вигляді ессе: «Завтра: Світ. Україна. Я.» представила учениця 9-А класу Вербовецька Ірина, в якому центровими нотками були слова: «Навіть якщо я буду найвідомішою людиною в Україні чи у світі, або останньою забутою, я не зможу змінити свою особистість при жодних обставинах… Я не знаю, що буде завтра: ніхто не знає, але важливо залишатися собою».

17 жовтня у 4-А класі (Класний керівник Андрусишин Л.І.) відбулася творча зустріч з майстринею «Галицької камізельки» Олею Чміль-Поздик.

І на деякий час ми усі поринули у «Ляльковий ЕТНОсвіт», ознайомившись з різновидом ляльок-мотанок та прослухали старовинну казку «з бабусиної скрині» про Ангелика, яку розповіла нам майстриня. У формі коуч-сету з дітками проведено майстер-клас «Технологія виготовлення Ангелика-мотанки», під час якого учні із захопленням виготовляли своїх Ангеликів-охоронців.

У кожного з них він виходив різним, але ж основним у творчій ручній роботі і є – неповторність виробу.

18 жовтня з учнями 8-А класу (Класний керівник Строєвус О. В.) проведено бібліофорум «Говорять діти». Цей захід відбувся в рамках святкування Всесвітнього Дня Гідності.

Це незалежний проект, мета якого надихати молодь та учнівство керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях. Діти розмірковували над тим, як вони розуміють поняття «гідність», ділилися історіями про гідні поступки із свого життя. А ще писали собі листи в майбутнє – про те, що планують зробити, щоб почуватися гідними, кому допомогти. Ці листи ми запечатали у конверт і учні розгорнуть їх за рік, під час наступного Всесвітнього Дня Гідності.

24 жовтня, до Міжнародного Дня шкільних бібліотек, з бібліовізитом до школи завітала Теребовлянська Княжа Книгозбірня.

Ці візити уже стали доброю традицією, під час яких учні та вчителі школи мають можливість ознайомитися з новинками книжкового асортименту та почитати цікаві як світові, так і українські бестселери.

У вихорі жовтневих осінніх листочків закружляв нас карнавал проведених заходів, надихнувши на оформлення у бібліотеці пам’ятної фотозони. До її створення долучилися учні: 1-А класу (Класний керівник Бугай Н. І.), 1-Б класу (Класний керівник Онишко М. М.), 10-А класу (Класний керівник Міхневич В. І.), 10-Б класу (Класний керівник Кухарик О. М.), залишивши тепло своїх долоньок на різнокольоровому картоні, як символ веселкового різнобарв’я талантів.

І, завершальним акордом у проведенні Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, стала організація пам’ятної фотосесії для учнів школи у фотозоні «Ми – велика творча шкільна родина». Адже, за словами В. Сухомлинського: «Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості».


Бібліотекар шкільного відділу
теребовлянської системи публічно-шкільних бібліотек
Піпан Галина Петрівна.


Клікніть по будь-якій фотографії, щоб переглянути усю фотогалерею

ФОТОГАЛЕРЕЯ



Див. також:

Переглядів: 543 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz