Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

Середа, 24.04.2024, 02:51

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2023 » Травень » 3 » Виховна година «Здорова молодь – здорова нація»
15:22
Виховна година «Здорова молодь – здорова нація»

У середу, 03 травня 2023 року, студентка Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Щерба Анна, провела відкриту виховну годину для учнів 11 класу на тему «Здорова молодь – здорова нація». Під час виховного заходу учнів було проінформовано про основні складові здорового способу життя та вплив шкідливих звичок на здоров’я молоді.

У ході активної дискусії та висловлювання власних думок, учні дізналися: про користь правильного харчування, піших прогулянок, спорту в житті людини, правильну кількість води, яка потрібна для збалансованого функціонування здорового організму, відпочинку для людини; особлива роль була виділена для сну; переглянули відео фрагмент про «тарілку здорового харчування». Учні поділилися своїми думками, щодо умов ведення здорового способу життя та проаналізували власне ставлення до свого здоров’я.

Окрему роль було призначено впливу шкідливих звичок на організм людини. Учні ознайомилися з інформацією: як шкодить паління цигарок, вейпінг, вживання алкоголю, наркотиків на організм людини та зробили відповідні висновки щодо цього.

Після проведеної бесіди і аналізу почутого, учнів було поділено на дві групи та роздано ватмани, на яких діти створили «агітаційні плакати», які розповідали про основні складові здорового способу життя, вплив шкідливих звичок та закликали молодь цінувати своє здоров’я і піклуватися про нього. Після командної роботи учні презентували свої плакати і розказали про смислове значення намальованого і зображеного. Інші учні доповнювали і висловлювалися стосовно почутого.

Виховна година була інформативною та зацікавила учнів. У підсумку учні залишилися задоволеними і отримали корисні знання стосовно теми ведення здорового способу життя.


Кузик Сніжана Анатоліївна,
заступник директора з НВР.


ФОТОГАЛЕРЕЯ


Переглядів: 108 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz