Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

Середа, 17.04.2024, 01:29

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2018 » Березень » 6 » Звіт пошукового загону
14:21
Звіт пошукового загону

6 березня в Тернопільській ЗОШ №19 пройшла обласна науково-краєзнавча конференція учнівської молоді за підсумками проведення краєзнавчо-народознавчої експедиції «Любіть Україну вишневу свою» під гаслом «Сила Нескорених».

Вчителі та учні школи №19 організували урочисту церемонію відкриття обласної конференції. З словами вітання до учасників звернулися Крупа Любомир Левкович – заступник голови обласної ради, доцент історичних наук, Зварич Галина Володимирівна – заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської області, отець Юрій благословив роботу конференції.

На урочистій церемонії були присутні представники громадських молодіжних організацій, викладачі ТНПУ та ТОКІППО, команди понад 30-ти пошукових загонів від усіх районів нашої області.

Наукова конференція проходила в 2-х секціях: «Кіборги сучасності – Герої України та «Національно-визвольний рух в сучасній історії української державності». Пошуковий загін нашої школи представляли учні 9-Б класу Кіщук Віталіна, Яцух Тетяна, Штик Інна. Вони працювали в першій секції. Пошукові загони знайомили учасників конференції з сучасними Героями України – воїнами АТО.

На жаль багато з них нагородженні державними відзнаками посмертно. Учні нашої школи висвітлювали життєвий та героїчний шлях учня нашої школи Семчука Віктора.

Пошуковці у новому звіті наголосили, що наш обов’язок пам’ятати та вшановувати, закарбувати у вічності його подвиг.

Пошуковці висвітлили роботу учнівського колективу про збирання солодощів для воїнів АТО, написання листів на фронт, організацію зустрічей з учасниками АТО та волонтерами, збирання матеріалу про учнів-випускників-учасників АТО. В школі створено куток «Землякам-героям присвячується».

Традицією стало щороку 6 грудня вшановувати пам’ять Віктора Семчука – Героя України лінійкою – реквієм. Одинадцятикласники у військовій формі карбують крок повз меморіальну дошку Героя на фасаді школи, світлий образ якого дивиться на нас завжди і нагадує якою дорогою ціною дісталась нам свобода, який цвіт нації поклала на її вівтар Україна.


Керівник пошукового загону, вчитель історіїї
Денісова Людмила Петрівна.


Клікніть по будь-якій фотографії, щоб переглянути усю фотогалерею

ФОТОГАЛЕРЕЯ


Переглядів: 607 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz