Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

Неділя, 05.05.2024, 11:37

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2014 » Травень » 27 » Сходинками успіху
13:17
Сходинками успіху

Подувом легенького вітерця барвистим листочком сіло літечко на плече дитинства. Привітно світило сонечко, весна прощалася лагідно посмішкою, на останок подарувавши шепіт буйних зелених трав і блиск проміння на плесі спокійної річки. Кінець весни завжди пахне прощанням… Особливо це відчувають школярі, які радо йдуть на літні канікули. Для них кінець весни – це час підбиття

підсумків: хто чого навчився за цей навчальний рік, хто чого досягнув.

Саме з цієї нагоди учні Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 зібралися у залі РБК на своєрідне свято талантів під назвою «Сходинки успіху», на якому сплелися різні почуття: завзяття і терпіння в учнів, мудрість і гордість у вчителів. А й справді, пишатися є чим! Учні нашої школи є щорічними призерами і переможцями олімпіад і конкурсів різних етапів.

Цього річ у I-ому етапі олімпіад з навчальних предметів взяло 473 учнів, у II-ому – 94, з них призерами стали 64 школярі. Тож дипломами I-го ступеня відзначено 10 учнів, II-го ступеня – 20, III-го – 29.

На обласному етапі олімпіад учні нашої школи здобули такі перемоги: дев’ятикласниця Аліна Понятишин – III-є місце з географії,

одинадцятикласник Любомир Міц – II-е місце з фізкультури, одинадцятикласниця Оксана Сюркало – III-і місця з економіки та географії. А одинадцятикласниця Мар’яна Горінин зайняла треті місця з астрономії, математики, географії, вона отримує щомісячну стипендію начальника відділу освіти РДА у розмірі 75 гривень.

Крім того, багато учнів нашої школи брали участь у Всеукраїнських інтелектуальних конкурсах «Колосок», «Левеня», «Кенгуру», усі вони були нагороджені сертифікатами. Команда школярів зайняла II-е місце у щорічному обласному конкурсі «Унікум».

Школа – це не лише місце, де діти здобувають знання. Школа, передусім, – це храм духовності і творчості. Саме тому така велика увага приділяється розвитку дитячих талантів, у нас діє безліч гуртків і секцій, де кожен учень може реалізувати свій потенціал. Тут вчать самостійності, що обов`язково стане у пригоді, тож велику роль у шкільному житті відіграє учнівське самоврядування

на чолі з головою учкому Оленою Крупник та головою «Молодої Просвіти» Каріною Недокус.

У школі активно працюють комісії роботи з молодшими школярами, дисципліни і порядку, прес-центр, а також спортивна, бібліотечна, культмасова комісії. Це виховує у дітях зосередженість та відповідальність.

Наша школа виховує багато відповідальних і талановитих дітей: юних художників, літераторів, співаків. Художники своїми чарівними пензлями передають своє особливе бачення дивовижного світу, літератори словами опишуть усю гаму почуттів, а співаки зачарують своїми дзвінкими голосами. Тож ніяке свято не обходиться без них!

І цього разу солістки-вокалістки Яна Мунтян і Діана Бернат дивували присутніх натхненним злиттям нот. До речі, Діана пройшла відбірковий тур шоу «Х-фактор» і захищатиме честь нашої школи і міста у Києві, побажаймо їй успіху!

Також підростають і менші талановиті співаки – це Ярина Федиш та учні молодших класів, які цього разу дебютували на сцені.

Жоден концерт, виступ агітбригади не обходиться без артистичних та активних учасників гуртка «Підліток і закон» під керівництвом педагога-організатора О. І. Щесняк.

Підкорювали вершини спортивного Олімпу діти, яким не байдужі своє здоров`я, рух і сила. Серед спортсменів є волейболісти, футболісти, баскетболісти, тенісисти, бігуни. І серед усіх тих обдарованих і розумних дітей вибрали найкращих учнів року у різних номінаціях.

Отож учнем року серед школярів середнього віку стала Ірина Чемеринська, серед старшокласників – Мар'яна Горінин. Кращим організатором – Оксана Сюркало, кращими спортсменами – Олександр Кобеля і Любомир Міц.

Але без вчителів-наставників усіх цих перемог могло б і не бути. Завдяки неоціненній праці цих людей і виростають відомі музиканти, політики,

спортсмени, лікарі. Низький вам уклін, здоров`я і наснаги! Бо ж коли кожна дитина відчуває батьківську підтримку і мудре цінне слово вчителя, то потім за свої досягнення до цих людей відчувається величезна вдячність і повага.

Всією шкільною родиною керує директор С.Р. Макарик, яка продовжує добрі традиції попереднього директора М.В. Пасіки, її люблять і поважають учні та педагогічний колектив. Мудрими порадами і словами збагачують скарбницю духовності школи заступник директора з навчально-виховної роботи О.П. Дмитрик та заступник директора з виховної роботи М. В. Кривокульська.


Ось у такій школі навчаюсь і я!
Романна Брездень, Редактор шкільної газети Теребовлянської ЗОШ I-III ст. №2.


Клікніть по будь-якій фотографії, щоб переглянути усю фотогалерею

ФОТОГАЛЕРЕЯ


Переглядів: 922 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz