Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

П`ятниця, 26.04.2024, 06:05

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2019 » Грудень » 2 » Андріана Петрикевич – стипендіат Президента...
12:17
Андріана Петрикевич – стипендіат Президента...

25 листопада 2019 року у залі засідань Вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулась урочиста церемонія вручення сертифікатів лауреатам стипендій Президента України з числа переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук.

Підчас цього заходу Міністр освіти і науки Ганна Новосад привітала учнів-стипендіатів з цьогорічним досягненням та вручила відповідні дипломи лауреатів. При цьому Вона згадала, що під час навчання в школі також брала участь у всеукраїнській олімпіаді з німецької мови, і перемога в ній дозволила по-іншому поглянути на свою освітню траєкторію та пріоритети в навчанні.

Приємно, що серед нагороджених номінантів – учениця 9-Б класу нашої школи Андріана Петрикевич, яка здобула перемогу в IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії у м. Львів.

Як зазначила пані Новосад, 270 стипендіатів, незалежно від того, навчаються вони у школі чи вже у виші, щомісяця протягом року отримуватимуть грошову винагороду за свої інтелектуальні досягнення. В цьому році розмір стипендії становитиме 2600 грн на місяць.

Педагогічний колектив та учні нашої школи щиро вітають Петрикевич Андріану з отриманням Диплому лауреата стипендії Президента України та зичать їй невичерпної енергії, невпинного руху вперед до нових звершень і вражень та подальших успіхів у досягненні поставлених цілей! Дякуємо за піднесення авторитету школи!

Також вітаємо наставника Андріани, вчителя історії Денісову Людмилу Петрівну, яка виплекала талановиту ученицю! Бажаємо міцного здоров’я, наснаги у Вашій наполегливій праці, сили духу, бадьорості, азарту і завзяття, успіхів у всіх починаннях та подальших перемог і нагород!


Вчитель інформатики Богдан Климчук.


Див. також:

Переглядів: 373 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz