Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

П`ятниця, 26.04.2024, 14:51

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2010 » Квітень » 16 » Букварикове свято
17:17
Букварикове свято

Буквар – особлива книжка, яка приводить кожну дитину у загадковий світ букв, вчить читати перші слова.

15 квітня учні 1-Б класу запросили всіх на Букварикове свято. В актовій залі школи зібралось багато гостей: учні 1-А класу, вчителі, батьки і казкове дійство почалось.

У мандрівку Країною Букварією гостей повели Закришка Юля та Васильків Ірина, цікаві телеграми від героїв українських народних казок принесли Калинка (Понятишин Аліна) та Івасик-Телесик (Костецький Стас). Всі чекали головного героя свята – Букварика, щоб розповісти йому про свої успіхи. Та сталася біда. Зла чаклунка (Гудзь Юля) зачарувала букви, «щоб діти не вміли читати і рідну мову стали забувати».

Першокласники дружно взялись до справи: Весна (Мулярчук Вероніка) із Журавликами (Кравчишиним Павликом та Дячком Денисом), Сонях (Палюх Максим) із квітами Мальвами (Пухняк Танею) та Незабудками (Папіж Вікою і Штик Інною) принесли знайдені букви. І як тільки на вишитому рушникові з’явилось слово Україна, букви-діти дружнім кроком у вишиванках вийшли на сцену.

Дуже старалися першокласники. Які цікаві історії про букви розповіли Лазорчик Денис та Кішай Віталік, Федиш Яринка та Годованець Віталік, Джікірба Рома та Гумницька Іринка.

Всі буквочки були дуже симпатичні і неповторні. Як весело і дзвінко лунали пісні про букви, про казкових героїв, про щасливе дитинство. Оплесками вітали глядачі «Пісню про Україну», яку виконали Лазорчик Денис, Федиш Яринка та Уруський Ілля.

Коротка фото-хронологія свята:

Свято вдалося. Дух патріотизму пройняв, мабуть, кожного із подорожуючих, адже слова заходу піднесені і прославляють нашу мову, країну. Схвильовано прозвучали слова:

«Прийми ж, матусю,
Слова подяки від дитини.
За нашу рідну мову,
За мову України.»

Дуже вдячні діти і батьки Полідвор Лідії Михайлівні та Лазорчик Ірині Богданівні – першій вчительці та музичному керівнику за вдало організоване та проведене свято для першокласників.

Свято закінчилося, а Букварик (Вітвіцький Максим) подарував учням 1-Б класу «Післябукварики», щоб вони відкривали для себе все нові сторінки дорослого життя.

Переглядів: 3090 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz