Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

Субота, 27.04.2024, 06:15

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя...
17:23
Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя...

Щороку в Україні проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Цього року у шкільному відділені Теребовлянській ЗОШ№2 I-III ступенів з 1 жовтня стартував місячник «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя».


ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ


З 2 жовтня та протягом всього тижня по класах було проведено бібліотечні уроки на тему «Здоровий спосіб життя і не тільки людини». На уроках було обговорення з дітьми про здорову та не здорову їжу, про активний відпочинок, про розвиваючі ігри, про здоровий сон.

Діти переглянули мультфільми «Почуй своє тіло», «Про імунітет».

Також дітям була запропонована бесіда про здоров'я книжки, правила поводження з нею (у класах 2-а, 2-б, 3-б).

Цього тижня було оголошено конкурс на краще гасло та логотип на тему «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя». Шкільний конкурс буде проходити 24.10.2017 року, а згодом на рівні шкіл громади у листопаді.


ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ


Дугий тиждень місячника «Шкільна бібліотека-за здоровий спосіб життя» пройшов не менш цікаво ніж перший.

У понеділок 09.10.2017 продовжилась розповідь по класах за здоровий спосіб життя.

У вівторок 10.10.2017 відбулось відкриття полички довіри «Читаю я, читай і ти». Діти, батьки, вчителі, учні котрі закінчили школу мають змогу користуватись поличкою дотримуючись певних правил, з якими можна ознайомитись, завітавши у бібліотеку.

У середу 11.10.2017 учнями з міністерства, зокрема президентом школи Штик Інною був проведений квест «Здоровим бути Модно. Стильно. Красиво». Змагання відбулись між учнями 5-х, 6-х, 7-х, 8-х, 9-х класів.


ТРЕТІЙ ТИЖДЕНЬ


Вівторок 17.10.2017 учні 3-Б з класним керівником Цимбалюк Ольгою Романівною та бібліотекаем Вітвіцькою Любов Павлівною завітали в гості до Міської публічно шкільної бібліотеки. З радістю нас зустріла бібліотекар Неля Іванівна. Вона провела цікаву екскурсію бібліотекою, діти познайомились усіма відділами, а зокрема відділом обслуговування молодших школярів. У цьому відділі діти мали змогу вибрати книгу для читання та стати читачами бібліотеки.

Продовжується місячник. Середа 18.10.2017. У 3-А класі виховна година «Смак життя».

На цікавій, незвичній годині про корисну і шкідливу їжу діти мали змогу почути інересну розповідь, що потрібно вживати для користі організму. Дітям було запропоновані різноманітні конкурси з квасолею, насінням соняшнку, водою, морквою, яблуком, мандаринами. Ці методи роботи розвивают моторику рук та кращу уяву, діти краще запам’ятовують користь продуктів харчування для свого організму.

А також діти самостійно приготували корисні смаколики, допомогли їм у цьому батьки Москаль Надія Володимирівна та Подольська Анна Іванівна. Шкільним бібліотекарем запропонована була періодика для молодших школярів де розкрито тему здорового харчування. Провела виховну годину класний керівник Андрусишин Леся Ігорівна.

ДЕНЬ ЯБЛУКА

20 жовтня 2017 у школі відбулось приємне, смачне, пізнавальне свято – День яблука. А розпочалось все із зустрічі учнями 6-А Стиранкою Марічкою та Волинською Тетяною, котрі зустрічали учнів, вчителів, батьків та гостей школи на благодійний ярмарок.

Розпочався благодійний ярмарок на першій великій перерві: усі учні школи презентували свої вироби з яблук. Серед різних страв можна було зустріти велике різноманіття випічки – це і печені з різними начинками яблука, варення, пироги, тістечка, зефіри, яблука в шоколаді, салати, пастіла, галеретки, чай з яблуком та корицею та багато інших смаколиків.

Фотогалерея «Пізнавальне свято – День яблука...» Клікніть для перегляду...

ПІСЛЯ ЯРМАРКУ...

Після ярмарку учні школи пішли у місто, щоб запропонувати жителям Теребовлі листівки «За здоровий спосіб життя», а зокрема відмовитись від бодай однієї цигарки та дізнатись, що жителі думають про здоровий спосіб життя і чи дотримуются його.

Взамін діти пропонували яблуко.

Фотогалерея акції «Обміняй цигарку на яблуко»... Клікніть для перегляду...


Текст статті підготувала бібліотекар шкільного відділу
теребовлянської системи публічно-шкільних бібліотек
Вітвіцька Люба Павлівна.

Переглядів: 739 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz