Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

Субота, 27.04.2024, 01:53

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2019 » Лютий » 5 » У День безпечного Інтернету...
15:07
У День безпечного Інтернету...

У рамках Всесвітнього дня безпечного Інтернету, який відзначається 5 лютого, у школі проведено різноманітні інформаційно-просвітницькі заходи з метою покращення обізнаності учнів щодо роботи в мережі Інтернет.

Зокрема, виховні години на теми: «Подорож в безпечну країну Інтернет», «Неприємності в мережі Інтернет», «Розумне та безпечне використання Інтернет-ресурсів», «Обережно, небезпечний Інтернет». Учні початкових класів переглянули мультфільми «Казка про Інтернет», «Фіксики розкажуть про безпечний Інтернет та авторське право», презентацію «Інтернет – користь чи прихована небезпека».

Вчителі звертали увагу школярів на проблеми, що виникають при роботі з Інтернетом. Формували думку про те, що соціальні мережі є важливим елементом допомоги у знаходженні якогось матеріалу, спілкуванні, але і є великою загрозою для дітей, якщо неправильно себе поводити в мережі.

Учні 8-А та 9-Б класів взяли участь у онлайн-уроці із нагоди Дня Безпечного Інтернету, організованого програмою Мережних академій Cisco, Кіберполіцією України та компанією ERC за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Дев’ятикласники та частина учнів 11 класу перевірили свої здібності до кар'єри аналітика з кібербезпеки, склавши успішно тест у системі Мережних академій Cisco та обов’язково отримають сертифікат відповідного взірця. Такий же сертифікат отримає і наша школа як заклад освіти, який активно приймає участь у відзначенні Дня Безпечного Інтернету.

Доречі, бажаючим (учням, батькам і вчителям) отримати такий же сертифікат до 16 лютого можна перейти за посиланням та після простої реєстрації в системі Мережних академій Cisco скласти тест і заповнити анкету зворотнього зв'язку учасника онлайн-уроку.

Ми закликаємо учнів до позитивного і відповідального використання Інтернет-ресурсів.

«Ми – за безпечний Інтернет»!


Педагог-організатор школи Цаплап Наталя Олегівна та
вчитель інформатики Б. А. Климчук


Клікніть по будь-якій фотографії, щоб переглянути усю фотогалерею

ФОТОГАЛЕРЕЯ


Див. також:

Переглядів: 491 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz